Фудбалери Војводине Дејан Зукић и Мирко Топић сматрају да би победа и добра игра против Бачке били најбоља увертира пред полуфинале Купа Србије.

„Стара дама“ у петак гостује у Бачкој Паланци, а потом у среду дочекује Партизан у полуфиналу Купа Србије, што ће уједно бити и реприза прошлогодишњег финала.

Дејан Зукић прижељкује победу за наставак серије после Златибора.

– Након победе над Златибором треба да пружимо 100% својих могућности, баш као и у среду. Желимо да наставимо победнички низ и да освојимо три бода и да се потом фокусирамо на полуфинале Купа Србије – рекао је Зукић, који је задовољан својим партијама овог пролећа.

– Раније сам добијао шансу, али од почетка другог дела сезоне тренер ми је указао још веће поверење. Дао сам неколико голова, додао и неколико асистенција и важно је да задржим овај континуитет и онда што се каже „нема зиме“. Знам да ће од мене бити још већа очекивања наредне сезоне, али од мене зависи колико ћу се наметнути стручном штабу – истиче Зукић.

Мирко Топић је потврдио да се коначно враћа на терен после паузе.

– Опоравио сам се и сутра ћу бити у конкуренцији за тим. Сви смо здрави, сви тренирамо, неки играчи су још увек ровити, видећемо ко ће бити спреман да заигра – истакао је Топић.

Он сматра да екипа Војводине има благи притисак, али не бежи од улоге фаворита.

– Бачка ће бити растерећена, пошто је већ испала из лиге. Ми смо свакако фаворити и зато осетимо благи притисак. Нема лаке утакмице и лако освојених бодова, а нама је важно да одиграмо што боље како бисмо у правој форми дочекали Партизан. Идемо корак по корак, најпре да победимо Бачку – закључио је Топић.

Утакмица Бачка – Војводина на програму је у петак у 16 часова.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Политика приватности.
I Accept