Офанзивац Војводине Дејан Зукић задовољан је након победе своје екипе над Јагодином на старту такмичења у Купу Србије.

„Стара дама“ је у среду на свом стадиону победила екипу Јагодине резултатом 5:1, а Зукић је одиграо 90 минута и постигао погодак за коначан исход.

– Мислим да смо ушли максимално у утакмицу, да смо озбиљно схватили ривала и то се осетило у нашој игри. Иако смо примили тај случајан гол, брзо смо пронашли свој ритам и знао сам да ћемо убрзо и преокренути. Пружили смо максимум, свако од нас је додао гас и мислим да смо одиграли веома добро и да смо заслужено уписали убедљиву победу – рекао је Зукић.

Већ у понедељак Војводину очекује градски дерби против Пролетера.

– Свакако да је градски дерби увек додатни мотив да се докажемо и да победимо. Пролетер ће бити силно мотивисан против нас и зато морамо да приступимо као на овој утакмици, озбиљно од првог минута. Идемо на победу, било би сјајно да наставимо победнички низ, али уз добру игру као на последње две утакмице – нагласио је Зукић.

Након што није добио шансу неколико мечева, Зукић је унео свежину у другом полувремену у преокрету против Радничког 1923, док је у Купу одиграо 90 минута.

– Значи ми поверење и већа минутажа, јер увек волим да сам на терену и да играм, као и сваки други члан екипе. Нисам играо четири, пет утакмица, то ме је мотивисало да радим још више и да будем на правом нивоу када добијем шансу. Мислим да сам добро ушао у меч и значи ми што сам коначно одиграо 90 минута. То ће ми бити додатни мотив да наставим да радим и да се наметнем тренеру, а на стручном штабу је да одлучи колико ће ко играти – закључио је Зукић.

Утакмица Пролетер – Војводина на програму је у понедељак у 18.00.