Тренер Војводине Милан Раставац изразио је задовољство након нове победе на припремама у Словенији.

Воша је данас савладала екипу УТА-е из Арада резултатом 2:1, а након меча поново је своје утиске изнео шеф стручног штаба.

– Оно што је добро јесте да смо створили већи број шанси, па је и реализација могла да буде боља. Али, радује ме што смо имали и знатно већи број тих напада из којих смо долазили до прилика. Организованији смо и агресивнији, са лоптом и без ње, када је то попустило, примили смо гол, али не могу да кажем да и у том периоду нисмо били добри. Све у свему, задовољан сам – рекао је Раставац.

Воша је данас примила први гол на припремама, али Раставац верује да одбрана може још да напредује.

– Последња линија је осетљиви део тима, за уигравање је потребно време, упознавање, а ми то још увек немамо. Радићемо на томе да будемо бољи и да се уиграмо. Овако како изгледа у овом моменту, сигурно да није довољно добро – истиче Раставац.

Воша у последњној провери у четвртак игра против словеначке Муре.

– Имамо још доста да радимо до последње утакмице, одрадили смо одређене мини циклусе, остао је још завршни. Најпре да се сутра одморимо и да потом наставимо даље. У последњој провери биче подељени минут, али неки играчи ће играти више него до сада. Моја оцена је да се види прогрес у свему, оно у чему треба да добацимо је далеко више него што је тренутно, али у овом тренутку, не можемо да очекујемо више – закључио је Раставац.