Омладинци Војводине победили су екипу Графичара резултатом 1:0 (1:0), у 13. колу Омладинске лиге Србије.

Пред око 100 гледалаца у ФЦ „Вујадин Бошков“, стрелац јединог гола био је Абаџија у 23. минуту (п).

Екипе су наступиле у саставима:

Војводина: Борак, Букинац, Токин (од 88. Пиваш), Мајсторовић, Дробњак, Апостоловски (од 78. Костадиновић), Абаџија (од 94. Трнинић), Јањић (од 86. Сукачев), Пауновић, Хромиш (од 69. Ковачев), Јеленковић.

Графичар: Маринковић, Танг, Радовић, Стојановић (од 78. Поповић), Мотика (од 83. Димић), Црнојевић, Сандуловић (од 87. Павичић), Николић, Цветковић, Лолић, Гојков (од 93. Билапс).

Од почетка утакмице, Војводина је истакла веће нападачке амбиције, док се Графичар углавном оријентисао на контре, а прилику за један добар контранапад имао је у 17. минуту. Играч ка коме је упућена лопта је изашао сам испред Борака, али је досуђен офсајд, пошто је у моменту додавања био најближи голману Војводине. Међутим, сматрајући да се, у тренутку упућивања лопте, он налазио на својој половини терена, тренер Графичара Владимир Сандуловић је бурно реаговао, због чега му је судија Марко Делибашић из Врбаса показао црвени картон.

У 23. минуту, арбитар је досудио пенал за Војводину и то након што је Абаџија оборен у шеснаестерцу, а исти играч је и сигурно извео једанаестерац, пославши голмана у једну, а лопту у другу страну.

У другом полувремену, Графичар је преузео иницијативу и успео да пренесе тежиште игре на половину Војводине, а прилику за изједначење је пропустио у 69. минуту, када је, након лепог соло продора, пас у шеснаестерац црвено-белих упутио Лолић, а Цветковић је дошао до лопте пре истрчалог Борака и шутирао, али је лопта отишла поред стативе Вошиног гола.

На другој страни, у 76. минуту, добру контру извели су Апостоловски и Абаџија, тако што је Апостоловски дошао до лопте на средини терена, кренуо ка голу и проиграо Абаџију у шеснаестерцу, он је изашао сам испред Маринковића и шутирао, голман Графичара је одбранио, а потом се лопта од неког од одбрамбених играча гостију одбила у корнер.

Војводина је остала са играчем мање и то након што је други жути картон добио Вељко Јеленковић. Приликом ударца на гол Војводине, Јеленковић је играо руком, а судија је проценио да је у питању била намера, због чега му је показао други жути, односно црвени картон.

До краја меча се играло врло жустро и оштро, Графичар је силно желео да изједначи, као што је и Војводина желела да сачува стечену предност. Црвено-бели су пожртвованом игром и успели да сачувају своју мрежу, па су остварили вредну и заслужену победу.