Утакмица са Чукаричким остаће у посебном сећању за Огњена Абрамушића, још једног изданка Вошине школе који је остварио сан дебијем за први тим.

Абрамушић је добио поверење стручног штаба на челу са Драганом Радојичићем, а у игру је ушао у 74. минуту уместо Бјековића.

– Ово је за мене посебан дан. Захвљујем се тренеру, стручном штабу и саиграчима који су показали да имају поверење у мене и пружили ми подршку, јер није лако бити дебитант за један тако велики клуб као што је Воша – рекао је Абрамушић.

Нажалост, свој деби за први тим памтиће по тешком поразу, али се нада да ће у каријери осварити велики број победа у дресу „старе даме“.

– Да, резултат је једино ружно по чему ћу памтити деби. Ушао сам при резултату 1:0, на крају смо изгубили 3:0, што је свакако још болније за мене. Примили смо опет јефтине голове, мислим да нисмо заслужили такав пораз, да је резултат био превисок. Надам се да ћу у каријери имати велики број победа у дресу Војводине – каже Абрамушић.

Он се нада да ће ово бити само почетак и да ће у будућности добити нову шансу у првом тиму.

– Ја се искрено надам да је ово тек почетак и да ћу имати поверење у будућности. Али, сада све зависи од реконструкције у клубу и да видимо шта ће бити у наредној сезони. Војводина је мој клуб, годинама сам овде, проживео сам толико тога, било је и лепих и тужних успомена, а сада сам дочекао да дебитујем за први тим и за мене је то заиста нешто посебно – закључио је Абрамушић.