Utakmica sa Čukaričkim ostaće u posebnom sećanju za Ognjena Abramušića, još jednog izdanka Vošine škole koji je ostvario san debijem za prvi tim.

Abramušić je dobio poverenje stručnog štaba na čelu sa Draganom Radojičićem, a u igru je ušao u 74. minutu umesto Bjekovića.

– Ovo je za mene poseban dan. Zahvljujem se treneru, stručnom štabu i saigračima koji su pokazali da imaju poverenje u mene i pružili mi podršku, jer nije lako biti debitant za jedan tako veliki klub kao što je Voša – rekao je Abramušić.

Nažalost, svoj debi za prvi tim pamtiće po teškom porazu, ali se nada da će u karijeri osvariti veliki broj pobeda u dresu „stare dame“.

– Da, rezultat je jedino ružno po čemu ću pamtiti debi. Ušao sam pri rezultatu 1:0, na kraju smo izgubili 3:0, što je svakako još bolnije za mene. Primili smo opet jeftine golove, mislim da nismo zaslužili takav poraz, da je rezultat bio previsok. Nadam se da ću u karijeri imati veliki broj pobeda u dresu Vojvodine – kaže Abramušić.

On se nada da će ovo biti samo početak i da će u budućnosti dobiti novu šansu u prvom timu.

– Ja se iskreno nadam da je ovo tek početak i da ću imati poverenje u budućnosti. Ali, sada sve zavisi od rekonstrukcije u klubu i da vidimo šta će biti u narednoj sezoni. Vojvodina je moj klub, godinama sam ovde, proživeo sam toliko toga, bilo je i lepih i tužnih uspomena, a sada sam dočekao da debitujem za prvi tim i za mene je to zaista nešto posebno – zaključio je Abramušić.