У 23. колу Супер лиге Србије, фудбалери Војводине у недељу гостују екипи Младости из Лучана. Након прве победе у пролећном делу сезоне, црвено-беле чека једно тешко гостовање на ком се очекује да оправдају улогу фаворита.

То потврђују и речи првотимца Војводине Николе Андрића.

–  Сигурно нас очекује једно тешко гостовање , Младост је од почетка пролећног дела сезоне узела само један бод, тако да ће сигурно покушати на све начине да нама узме бодове. Идемо тамо да се надигравамо –  рекао је Андрић.

Као бивши играч Младости из Лучана, Никола Андрић је одлчно упознат са екипом и сматра да фудбалери Војводине морају бити максимално сконцетрисани на игру како би се у Нови Сад вратили са нова три бода.

–  Играо сам са њима три године, све су то искусни, одлични играчи који су имали сјајне каријере и знају своју улогу у тиму. Тренер Нешко Миловановић има своју тактику коју већ годинама игра и ми смо добро упознати са тим. Све у свему морамо бити  максимално сконцетрисани на утакмицу како би узели нова три бода –  истакао је Андрић.

За утакмицу против Младости, под знаком питања су и даље Човић и Ђурић који се опорављају од лакших повреда и на које шеф стручног штаба Војводине Ненад Лалатовић неће још увек са сигурношћу моћи да рачуна, док су сви остали спремни и конкуришу за састав тима.

Меч између Младости и Војводине игра се у недељу од 13 часова на стадиону у Лучанима, уз мултипренос на Арени спорт 2.