U 23. kolu Super lige Srbije, fudbaleri Vojvodine u nedelju gostuju ekipi Mladosti iz Lučana. Nakon prve pobede u prolećnom delu sezone, crveno-bele čeka jedno teško gostovanje na kom se očekuje da opravdaju ulogu favorita.

To potvrđuju i reči prvotimca Vojvodine Nikole Andrića.

–  Sigurno nas očekuje jedno teško gostovanje , Mladost je od početka prolećnog dela sezone uzela samo jedan bod, tako da će sigurno pokušati na sve načine da nama uzme bodove. Idemo tamo da se nadigravamo –  rekao je Andrić.

Kao bivši igrač Mladosti iz Lučana, Nikola Andrić je odlčno upoznat sa ekipom i smatra da fudbaleri Vojvodine moraju biti maksimalno skoncetrisani na igru kako bi se u Novi Sad vratili sa nova tri boda.

–  Igrao sam sa njima tri godine, sve su to iskusni, odlični igrači koji su imali sjajne karijere i znaju svoju ulogu u timu. Trener Neško Milovanović ima svoju taktiku koju već godinama igra i mi smo dobro upoznati sa tim. Sve u svemu moramo biti  maksimalno skoncetrisani na utakmicu kako bi uzeli nova tri boda –  istakao je Andrić.

Za utakmicu protiv Mladosti, pod znakom pitanja su i dalje Čović i Đurić koji se oporavljaju od lakših povreda i na koje šef stručnog štaba Vojvodine Nenad Lalatović neće još uvek sa sigurnošću moći da računa, dok su svi ostali spremni i konkurišu za sastav tima.

Meč između Mladosti i Vojvodine igra se u nedelju od 13 časova na stadionu u Lučanima, uz multiprenos na Areni sport 2.