Андрија Радуловић од данас је нови члан ФК Војводина.

Досадашњи члан Црвене звезде потписао је уговор на три године и одмах ће се прикључити екипи Радослава Батака на припремама на Мариборском Похорју.

Радуловић је рођен 3. јула 2002. године у Котору, прошао је млађе категорије Црвене звезде, из које је ишао на позајмице у Графичар, Младост ГАТ и Радник из Сурдулице.

Он игра на позицији десног крила, мада је неретко играо и на левој страни, јер је у питању левоноги фудбалер. Иако има тек 21 годину, поседује богато искуство, у досадашњој каријери је уписао 97 утакмица уз учинак од 29 голова и пет асистенција.

Радуловић је изразио задовољство што је задужио дрес „старе даме“.

– Kао прво, желео бих да се захвалим Црвеној звезди на досадашњој сарадњи и прилици коју ми је пружила да се развијам и напредујем као фудбалер. Са друге стране, част и задовољство ми је што сам постао члан клуба са тако дугом историјом и традицијом какву има Војводина. Мотивисан сам да у предстојећој сезони покажем колико могу и даћу све од себе да својим играма помогнем Војводини да оствари своје циљеве и амбиције. Већ сутра ујутру крећем за Словенију и са нестрпљењем чекам да се укључим у рад са својим новим саиграчима. Верујем у овај тим и убеђен сам да ћемо ове сезоне приредити много радости навијачима – рекао је Радуловић.