Trener Vojvodine Božidar Bandović smatra da je predstojeća utakmica sa Čukaričkim pravo finale i jedna od najvažnijih u sezoni.

Fudbaleri „stare dame“ u sredu dočekuju ekipu Čukaričkog u 34. kolu Mocart Bet Super lige Srbije u direktnom okršaju za plasman u Evropu.

– Za početak, želim svima da čestitam praznike, Hristos vokskrese i želim da čestitam krsnu slavu našoj Vojvodini. Posle nekoliko dobrih utakmica, očekuje nas težak i dobro poznati rival protiv kog smo već odigrali dva meča. Ne treba mnogo govoriti, znamo se, prošli smo u Kupu protiv Čukaričkog. Ovo je za nas finale, utakmica godine, veoma važna, jer pobedom sužavamo krug i privodimo kraju ono što smo počeli. Presrećan sam zbog rezultata, ali i načina igre, kao i na karakter i napredak koji smo postigli kroz sav ovaj period. Ne opuštamo se, spremamo se na isti način i želimo da na pravi način privedemo sezonu kraju. Cilj nam je bio da se odmorimo, svi su zdravi i na okupu, osim Serija koji ima četiri žuta kartona i neće igrati – rekao je Bandović.

Trener Vojvodine tvrdi da ni on ni njegovi igrači ne razmišljaju još uvek o finalu Kupa Srbije protiv Crvene zvezde.

– Mene lično kao trenera zanima samo sutrašnja utakmica. Jedino što hoćemo je da pobedimo Čukarički i da idemo meč po meč. Ne razmišljamo ni o Napretku, ni o finalu Kupa Srbije. Svi volimo trofeje i pobede, ali zato moramo da idemo korak po korak i da ih ne preskočimo. Napravili smo velike rezultate, koji se čekaju godinama, ali nismo završili još uvek. Pred nama je nekoliko ključnih utakmica, a uvek je najvažnija sledeća – naglasio je Bandović.

On smatra da Čukarički nije opasan samo po bokovima, već da Vojvodina mora da bude fokusirana na sve vrline protivnika.

– Igrali smo protiv njih, poznajemo se, ali gledamo svako utakmicu posebno. Nije problem samo bok, već individualni kvalitet, kontre, u svemu što je Čukarički dobar, moramo da onesposobimo njihove pozitivne strane. Isto tako i da mi budemo najbolji što možemo da iskoristimo sve naše prednosti u odnosu na rivala – zaključio je Bandović.

Karte za ovaj meč prodavaće se na dan utakmice, od 16:30, na blagajni stadiona „Karađorđe“, , po cenama od 800 dinara za zapadnu tribinu i 500 dinara za istočnu tribinu.

Kao i do sada, ulaz na istočnu tribinu za sve koji dođu u obeležjima FK Vojvodina biće besplatan. Utakmica se igra 8. maja sa početkom u 18 časova.