Trener Vojvodine Božidar Bandović optimista je pred gostovanje ekipi Javora i želi da njegov tim ponovi igru iz prethodne utakmice sa Spartakom.

Fudbaleri „stare dame“ u subotu od 14 časova gostuju u Ivanjici u 23. kolu Mocart Bet Super lige Srbije.

– Ovo je veoma bitan meč za nas. Očekujemo čvrstu utakmicu, mnogo duela i dugih lopti, na terenu koji više odgovara našem rivalu nego nama. Verujem u ove momke i mislim da je poslednja utakmica pokazala način na koji želimo da igramo, da imamo posed i stvaramo šanse, nedostajao je samo gol. Kada imate igru, onda uvek možete da se nadate, a kada je nemate onda ste u problemu. Realizacija i neke pozicije u šesnaestercu smo analizirali i znamo da mogu da budu bolje kretnje u prostor. Momci su dali sve od sebe i želimo da zadržimo dobru igru i rezultat će doći. Podržavam svoju ekipu i očekujem da počnu da pobeđuju – rekao je Bandović.

On je dodao da ne planira velike promene u ekipi, kao i da se ne osvrće na probleme u taboru Javora, koji je ovih dana trenirao bez trenera.

– U ovom trenutku ne planiramo neke promene, ali videćemo posle poslednjeg treninga. Dobro smo odigrali bez lopte, dobro smo se pozicionirali, bolje nego u dve, tri situacije u Kragujevcu kada smo pogrešili. Kada su šanse tu, golovi će doći. Za mene je svaka naredna utakmica najbitnija, gledamo samo nas i da održimo dobre stvari koje smo radili, i da neke popravimo. Ne osvrćemo se na rivala, hoćemo da sve zavisi od nas – ističe Bandović.

Vojvodina u Ivanjici nije pobedila više od tri godine, ali se Bandović ne osvrće na tradiciju.

– Da smo dali dva, tri gola, niko ne bi pričao o tradiciji. Neću ni sada da gledam tradiciju, već da odigramo najbolje što možemo, jer smo se tako i pripremili. Moramo da igramo direktnije, jer teren nije na nivou na kom mi hoćemo. Treba da imamo posed, ali hoćemo da imamo i dodavanja u prostor i da što pre dođemo do gola – zaključio je Bandović.