Trener Vojvodine Radoslav Batak čestitao je svojoj ekipi na odličnom izdanju i važnoj pobedi nad Novim Pazarom.

Fudbaleri „stare dame“ danas su nadigrali i ubedljivo pobedili Novi Pazar rezultatom 4:0, a Batak je pohvalio sve svoje igrače.

– Glavna stvar danas bila je što su igrači zaboravili prošlu utakmicu i ovo shvatili kao novi meč. Tokom nedelje imali smo problema, našem Filipu Malbašiću preminula je majka i mi smo svi zajedno bili na sahrani i oni su mu danas odali priznanje proslavom golova, jer nam je on nedostajao danas na terenu. Dobro smo otvorili meč, o tome smo i razgovarali pre meča, ovaj put smo bili bolji, dali smo dva gola na vreme. Žao mi je što svi momci dobro rade, ali ne mogu svi da igraju. Ali raduje me što se svi raduju našoj kolektivnoj, zajedničkoj pobedi. Sada možemo da se borimo za plasman više i treba da shvatimo koliko možemo i da ne prekidamo ovaj niz. Sledeći rival je Radnički iz Kragujevca, očekuje nas novi izazov i nadam se da ćemo imati isti pristup kao danas. Čestitam svim igračima na današnjem izdanju i zajedništvu – rekao je Batak.

On se posebno osvrnuo na učinak Jovana Miloševića, ali opet podvlači da je tim taj koji „izbaci“ pojedinca.

– Milošević je željno čekao taj gol, mi tokom nedelje vidimo kada se neko oseća bolje, imamo jednostavno takav odnos sa svima. Nemanja Nikolić od prvog dana od kako smo mi došli trenira fantastično, ali ga je stigao malo i umor. Mi imamo tu dobru interakciju, razgovaramo sa svim igračima, pa smo tako i sa Miloševićem i on je prihvatio neke stvari sa treninga. Taj gol je došao kao nagrada za sav taj trud i rad, što je veoma važno za napadače. Ipak, ja ne bih ocenjivao samo kroz golove već i zbog svega onog što rade za ekipu – istakao je Batak.