Trener Vojvodine Radoslav Batak čestitao je svojim igračima na dobroj igri u remiju sa Partizanom.

Fudbaleri „stare dame“ remizirali su danas sa Partizanom rezultatom 2:2, a Batak smatra da je njegova ekipa mogla i do sva tri boda, ali da je remi na kraju bio pravedan rezultat.

– Jedna dinamična i atraktivna utakmica, napadačka i s jedne i s druge strane. Imao je Partizan svoje prilike, imali smo i mi na kraju, pogodili smo i stativu i Čumićevu priliku i čini mi se da su možda naše šanse bile zrelije. Sve u svemu, mislim da je remi bio pravedan rezultat. Bila je ovo dobra utakmica, za naše navijače ostaje žal što nismo uzeli sva tri boda, ali ne možemo biti nezadovoljni – rekao je Batak.

On se osvrnuo i na činjenicu da je Vojvodina ove sezone mnogo bolje igrala kada nije bila pod pritiskom.

– Pokazalo se na papiru da smo protiv malih protivnika na papiru imali problem. Protiv Crvene zvezde smo u poslednjem minutu primili gol, a prethodno smo bili egal, baš kao i na Banovom brdu, kao i sada u Kupu Srbije. Neću da apostrofiram greške, ali ova sezona je bila kakva je bila, na kraju smo je izvukli nekim dobrim partijama i nekim dobrim nizovima i to treba da bude put da Vojvodina u narednoj sezoni napravi stepenik više – naglasio je Batak.

Za kraj, on je pohvalio tandem Milošević-Vukčević.

– Rekao sam i pre utakmice, ovo može da bude kao nekadašnji tandem Dvajt Jork i Endi Kol iz Mančester junajteda i tako mi je i delovalo, golgeterski atraktivno – zaključio je Batak.