Fudbaleri Vojvodine u četvrtak gostuju niškom Radničkom u četvrtfinalu Kupa Srbije, a trener Radoslav Batak priželjkuje pobedu svoje ekipe.

On je istakao da je Kup Srbije od izuzetnog značaja i da želi da se njegov tim plasira u polufinale.

– Utakmica u Nišu je od velikog značaja, četvrtfinale Kupa naše zemlje i u skladu sa tim smo se i pripremali. Verujemo da možemo da se plasiramo u polufinale, pogotovo pošto smo prošlu utakmicu odigrali dobro. Nema razloga da igrači i sada ne pruže dobru partiju, sa dobrim pristupom. Iako moramo da pomenem da od te naše prve utakmice u Nišu, od kad smo mi stigli, nismo pobedili u gostima. Igrači moraju da shvate da moramo da imamo kontinuitet ako hoćemo da budemo pobednička ekipa i ako hoćemo da budemo u klubu kao što je Vojvodina. Moramo da shvatimo da se utakmice ne dele na one domaće i u gostima. Do kraja nas čeka ozbiljan raspored do kraja i želimo da uđemo u finiš sezone kako dolikuju klubu kao što je Vojvodina i da izborimo što veći plasman. Za početak, nadam se da ćemo sutra uz dobru igru i rezultatom uđemo u polufinale. Sutra nećemo moći da računamo na Lazarevića koji je suspendovan i Bjekovića koji je i dalje povređen. Vitas se vraća, Uroš Nikolić takođe, Malbašić oseća bol ključne kosti zbog nezgodnog pada na prošloj utakmici, ali je 99% spreman – rekao je Batak.

On se osvrnuo i na rezultatsku krizu sutrašnjeg protivnika i smatra da ona neće biti olakšavajuća okolnost.

– Ne očekujem da će biti ni trunke olakšavajuće okolnosti, jer će oni biti maksimalno koncetrisani i fokusirani. Ne ulazimo u to kakav je njima značaj, jer znamo koliko je nama bitna i želimo samo ulazak u polufinale – zaključio je Batak.

Utakmica Radnički – Vojvodina na programu je u četvrtak u 18.30.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Politika privatnosti.
I Accept