У трећем колу Супер лиге Србије, фудбалере Војводине у недељу у 21 час на „Карађорђу“ очекује 67. војвођански дерби против Спартака и нема сумње да ће трибине Вошиног стадиона поново бити одлично попуњене, баш као што је то био случај у прва два кола.

Штавише, на војвођанском дербију се очекује чак и већи број гледалаца него до сада, што због добрих резултата и игре црвено-белих, што због чињенице да је фудбалски клуб Војводина за ову утакмицу спремио нове погодности и изненађења за своје навијаче.

Наиме, сви који на утакмицу против Спартака дођу у обележју ФК Војводина (дрес, мајица, шал итд), моћи ће бесплатно да уђу на источну трибину, с тим да ће пре тога морати да преузму улазницу на благајни. Такође, сви који дођу на утакмицу против Спартака добиће специјалан поклон од стране ФК Војводина, о чему ће јавност детаљније бити обавештена дан након утакмице, те се зато апелује на све који буду присуствовали војвођанском дербију да обавезно сачувају своју улазницу, јер ће на тај начин стећи право на погодност којом ће бити пријатно изненађени.

Фудбалски клуб Војводина такође користи ову прилику да изрази своје жаљење због чињенице да је велики број гледалаца дуго чекао у реду приликом куповине улазница за претходни меч против Младости ГАТ, али и осећа потребу да нагласи да је домаћин те утакмице и организатор читавог догађаја, па самим тим и продаје улазнице, био фудбалски клуб Младост ГАТ, те да фудбалски клуб Војводина ни на који начин није, нити је могао да буде укључен у начин продаје карата, који се за ту утакмицу вршио преко само једне благајне.

Што се тиче утакмице против Спартака, чији ће домаћин бити ФК Војводина, улазнице ће се продавати на три благајне и то:

– улазнице за запад продаваће се на главној благајни стадиона (између западне и јужне трибине) на дан меча од 18 часова, по цени од 400 динара;
– улазнице за исток продаваће се и преузимати на благајни на источној трибини (поред ресторана „Огњиште“) на дан меча од 18 часова, по цени од 200 динара (улазнице за исток бесплатно ће моћи да преузме свако ко дође у обележју ФК Војводина)
– улазнице за север продаваће се у шопу навијача Војводине на западној трибини „Карађорђа“ на дан меча од 19 часова, по цени од 100 динара.

Такође, иако ће се улазнице за ову утакмицу продавати на три благајне, ФК Војводина свакако апелује на своје навијаче да раније купе карту и уђу на стадион, како би се избегле беспотребне гужве приликом уласка, с обзиром на то да ће за западну и источну трибину у продају бити пуштен њихов пун капацитет.

Недеља, 21 час.

САМО ХРАБРО ДО НОВЕ ПОБЕДЕ!