U trećem kolu Super lige Srbije, fudbalere Vojvodine u nedelju u 21 čas na „Karađorđu“ očekuje 67. vojvođanski derbi protiv Spartaka i nema sumnje da će tribine Vošinog stadiona ponovo biti odlično popunjene, baš kao što je to bio slučaj u prva dva kola.

Štaviše, na vojvođanskom derbiju se očekuje čak i veći broj gledalaca nego do sada, što zbog dobrih rezultata i igre crveno-belih, što zbog činjenice da je fudbalski klub Vojvodina za ovu utakmicu spremio nove pogodnosti i iznenađenja za svoje navijače.

Naime, svi koji na utakmicu protiv Spartaka dođu u obeležju FK Vojvodina (dres, majica, šal itd), moći će besplatno da uđu na istočnu tribinu, s tim da će pre toga morati da preuzmu ulaznicu na blagajni. Takođe, svi koji dođu na utakmicu protiv Spartaka dobiće specijalan poklon od strane FK Vojvodina, o čemu će javnost detaljnije biti obaveštena dan nakon utakmice, te se zato apeluje na sve koji budu prisustvovali vojvođanskom derbiju da obavezno sačuvaju svoju ulaznicu, jer će na taj način steći pravo na pogodnost kojom će biti prijatno iznenađeni.

Fudbalski klub Vojvodina takođe koristi ovu priliku da izrazi svoje žaljenje zbog činjenice da je veliki broj gledalaca dugo čekao u redu prilikom kupovine ulaznica za prethodni meč protiv Mladosti GAT, ali i oseća potrebu da naglasi da je domaćin te utakmice i organizator čitavog događaja, pa samim tim i prodaje ulaznice, bio fudbalski klub Mladost GAT, te da fudbalski klub Vojvodina ni na koji način nije, niti je mogao da bude uključen u način prodaje karata, koji se za tu utakmicu vršio preko samo jedne blagajne.

Što se tiče utakmice protiv Spartaka, čiji će domaćin biti FK Vojvodina, ulaznice će se prodavati na tri blagajne i to:

– ulaznice za zapad prodavaće se na glavnoj blagajni stadiona (između zapadne i južne tribine) na dan meča od 18 časova, po ceni od 400 dinara;
– ulaznice za istok prodavaće se i preuzimati na blagajni na istočnoj tribini (pored restorana „Ognjište“) na dan meča od 18 časova, po ceni od 200 dinara (ulaznice za istok besplatno će moći da preuzme svako ko dođe u obeležju FK Vojvodina)
– ulaznice za sever prodavaće se u šopu navijača Vojvodine na zapadnoj tribini „Karađorđa“ na dan meča od 19 časova, po ceni od 100 dinara.

Takođe, iako će se ulaznice za ovu utakmicu prodavati na tri blagajne, FK Vojvodina svakako apeluje na svoje navijače da ranije kupe kartu i uđu na stadion, kako bi se izbegle bespotrebne gužve prilikom ulaska, s obzirom na to da će za zapadnu i istočnu tribinu u prodaju biti pušten njihov pun kapacitet.

Nedelja, 21 čas.

SAMO HRABRO DO NOVE POBEDE!