Херој у победи Војводине над Спартаком, Петар Бојић, задовољан је играма и резултатима своје екипе и верује у још једно успешно пролеће на „Карађорђу“.

Бојић је постигао победоносни погодак у Суботици и тако донео „старој дами“ нови пласман у полуфинале Купа Србије.

– Најбитније је да смо победили и да смо прошли даље. У првом полувремену није било много шанси, друго је било много боље. После нашег првог гола, утакмица је отишла у правом смеру, добила је смисао. Они су дали тај гол, да ли је лопта ушла или није, то није ни битно, важно је да смо ми убрзо одговорили и да нас то није пореметило. Тиме смо доказали какав карактер имамо као екипа – рекао је Петар Бојић.

У наредној утакмици изабранике Ненада Лалатовића чека такође тежак задатак. Гостовање Раднику, који је везао три победе у првенству, а такође је обезбедио и пласман у полуфинале Купа Србије и заузима шесто место на табели.

– Три везане победе у првенству и пласман у полуфинале Купа Србије показују да је у питању одлична екипа. Играју одлично, побеђују, баш као и ми, али покушаћемо да остваримо најбољи могући резултат. Ова утакмица долази у добром тренутку и за нас и за њих и зато ће бити веома занимљиво – истакао је Бојић.

Офанзивац Војводине задовољан је својим и наступима „старе даме“ током претходне две сезоне и верује у успех своје екипе и овог пролећа.

– Генерално увек може боље, али задовољан сам како теку ствари од како сам у клубу. Током претходне две године имамо одличне резултате, освојили смо Куп Србије, прошлу сезону смо завршили трећи на табели, где смо и сада, а и даље смо у борби да одбранимо тај трофеј. Све је могуће до краја сезоне, наравно да нам је одбрана пехара у Купу Србије циљ, али то је тешко такмичење, а још теже је екипи која брани пехар. Уз то, Партизан и Црвена звезда играју одлично ове сезоне и то додатно ствара притисак на нас – закључио је Петар Бојић.

Утакмица Радник – Војводина на програму је у понедељак у 14 часова.