Fudbalski klub Vojvodina danas je dobio veliko pojačanje, s obzirom na to da je trogodišnji ugovor sa „starom damom“ potpisao potencijalni reprezentativac Crne Gore i doskorašnji član BATE Borisova Boris Kopitović.

Novi fudbaler Vojvodine rođen je 17. septembra 1994. godine u Podgorici, a u karijeri je nastupao za podgoričke klubove Budućnost i Mladost, izraelski Hapoel Akru, Čukarički i BATE Borisov.

Nastupao je za sve mlađe selekcije crnogorske reprezentacije, za A tim upisao je osam nastupa i postigao jedan pogodak.

Kopitović, koji je potpisao ugovor na tri godine, igra na poziciji štopera i pomoći će ekipi Slavoljuba Đorđevića da učvrsti bedem ispred gola „stare dame“.

– Želim da se zahvalim svim ljudima koji su radili na ovom transferu. Jako mi je drago što sam došao u Vojvodinu, jedan od najvećih klubova u Srbiji, sa velikim renomeom, tradicijom i bogatom istorijom. Takođe, drago mi je što sam ponovo u srpskom fudbalu u kom sam pokazao kvalitet i nadam se da ću opravdati očekivanja svih ljudi u klubu i navijača – izjavio je na nakon potpisa ugovora novi štoper Vojvodine.

On je podvukao da se fizički odlično oseća i da je na raspolaganju treneru Đorđeviću.

– Bez pauze treniram od januara, fizički se odlično osećam i stojim na raspolaganju već od danas, a na stručnom štabu je da odluči ko će igrati – zaključio je Kopitović.