Штопер Војводине Славко Бралић истиче да његов тим што пре треба да заборави пораз од Рада и прижељкује наредни меч у Купу Србије у Новом Саду.

„Стара дама“ је изгубила у среду на гостовању од екипе Рада резултатом 2:0, а Бралић сматра да он и његови саиграчи треба да извуку поуке и да се окрену наредним изазовима.

– Нисмо се надали таквом исходу и то је разочаравајући резултат за нас. Мислим да смо наивно примили голове. Прво полувреме смо контролисали игру, доминирали и стварали шансе, да би нас ривал казнио због лошијег уласка у меч у другом полувремену. Примили смо два брза и наивна гола и после је било тешко да се вратимо у меч – рекао је Бралић.

Наредни ривал Војводине је екипа Златибора.

– Анализираћемо још данас игру против Рада, извући ћемо поуке и што пре заборавити тај меч и окренути се следећим. Желимо да се одмах вратимо на победничке стазе, да победимо на свом терену и да у правој форми будемо до краја сезоне – истиче Бралић.

У петак је на програму жреб за полуфинале Купа Србије, а Бралић је пожелео само да наредни меч буде у Новом Саду.

– У полуфиналу су четири најбоља тима и сваки ривал је тежак на свој начин. Ако нешто прижељкујемо, онда је то да овај пут ми будемо домаћини. До полуфинала смо стигли играјући само на гостујућим теренима, па би било лепо да нам сада жреб донесе домаћинство. Након тога ћемо анализирати ривала и сигуран сам да ћемо бити на најбољем могућем нивоу у полуфиналу. Као освајачу трофеја, главни циљ је да га одбранимо и да покажемо да га нисмо случајно освојили. Даћемо све од себе да поново донесемо пехар у Нови Сад – закључио је Славко Бралић.

Жреб за полуфинале Купа Србије на програму је у петак у 13 часова, а дуел Војводина – Златибор игра се у понедељак у 18 часова.