Štoper Vojvodine Slavko Bralić ističe da njegov tim što pre treba da zaboravi poraz od Rada i priželjkuje naredni meč u Kupu Srbije u Novom Sadu.

„Stara dama“ je izgubila u sredu na gostovanju od ekipe Rada rezultatom 2:0, a Bralić smatra da on i njegovi saigrači treba da izvuku pouke i da se okrenu narednim izazovima.

– Nismo se nadali takvom ishodu i to je razočaravajući rezultat za nas. Mislim da smo naivno primili golove. Prvo poluvreme smo kontrolisali igru, dominirali i stvarali šanse, da bi nas rival kaznio zbog lošijeg ulaska u meč u drugom poluvremenu. Primili smo dva brza i naivna gola i posle je bilo teško da se vratimo u meč – rekao je Bralić.

Naredni rival Vojvodine je ekipa Zlatibora.

– Analiziraćemo još danas igru protiv Rada, izvući ćemo pouke i što pre zaboraviti taj meč i okrenuti se sledećim. Želimo da se odmah vratimo na pobedničke staze, da pobedimo na svom terenu i da u pravoj formi budemo do kraja sezone – ističe Bralić.

U petak je na programu žreb za polufinale Kupa Srbije, a Bralić je poželeo samo da naredni meč bude u Novom Sadu.

– U polufinalu su četiri najbolja tima i svaki rival je težak na svoj način. Ako nešto priželjkujemo, onda je to da ovaj put mi budemo domaćini. Do polufinala smo stigli igrajući samo na gostujućim terenima, pa bi bilo lepo da nam sada žreb donese domaćinstvo. Nakon toga ćemo analizirati rivala i siguran sam da ćemo biti na najboljem mogućem nivou u polufinalu. Kao osvajaču trofeja, glavni cilj je da ga odbranimo i da pokažemo da ga nismo slučajno osvojili. Daćemo sve od sebe da ponovo donesemo pehar u Novi Sad – zaključio je Slavko Bralić.

Žreb za polufinale Kupa Srbije na programu je u petak u 13 časova, a duel Vojvodina – Zlatibor igra se u ponedeljak u 18 časova.