Четворица члана пионирске екипе Војводине и двојица тренера, учествовала су са репрезентацијом Србије на Развојном турниру УЕФА, који је данас завршен у Старој Пазови.

Вошу су у мечевима против Црне Горе, Грчке и Финске на терену представљали – Богдан Богдановић, Владимир Kрајцар, Дамјан Ђокановић, Душан Јовановић, док су у стручном штабу били Бојан Незири и Лука Миљевић.

У првом колу Србија је поражена од Црне Горе резултатом 2:4 после пенал серије, пошто током регуларног дела меча није било погодака. На овом мечу стартер је био Богдановић, а са клупе су ушли Крајцар и Ђокановић.

У другом колу на мечу између Србије и Грчке, поново су победника одредили пенали, али је током регуларног дела резултат био – 2:2. Уз Богдановића, овај пут је међу стартерима био и Ђокановић, а Крајцар и Јовановић су ушли са клупе за резерве.

У најузбудљивијем сусрету у трећем колу Србија и Финска су ремизирали 4:4, а потом је наша селекција славила након нове пенал серије – 4:2. На овом мечу Душан Јовановић је погодио за 1:0 у првом полувремену, да би у пенал серији Богдан Богдановић одбранио чак два пенала и Србији донео победу.

Осим њих двојице, Ђокановић је био међу стартерима, а Крајцар је поново ушао са клупе.