Četvorica člana pionirske ekipe Vojvodine i dvojica trenera, učestvovala su sa reprezentacijom Srbije na Razvojnom turniru UEFA, koji je danas završen u Staroj Pazovi.

Vošu su u mečevima protiv Crne Gore, Grčke i Finske na terenu predstavljali – Bogdan Bogdanović, Vladimir Krajcar, Damjan Đokanović, Dušan Jovanović, dok su u stručnom štabu bili Bojan Neziri i Luka Miljević.

U prvom kolu Srbija je poražena od Crne Gore rezultatom 2:4 posle penal serije, pošto tokom regularnog dela meča nije bilo pogodaka. Na ovom meču starter je bio Bogdanović, a sa klupe su ušli Krajcar i Đokanović.

U drugom kolu na meču između Srbije i Grčke, ponovo su pobednika odredili penali, ali je tokom regularnog dela rezultat bio – 2:2. Uz Bogdanovića, ovaj put je među starterima bio i Đokanović, a Krajcar i Jovanović su ušli sa klupe za rezerve.

U najuzbudljivijem susretu u trećem kolu Srbija i Finska su remizirali 4:4, a potom je naša selekcija slavila nakon nove penal serije – 4:2. Na ovom meču Dušan Jovanović je pogodio za 1:0 u prvom poluvremenu, da bi u penal seriji Bogdan Bogdanović odbranio čak dva penala i Srbiji doneo pobedu.

Osim njih dvojice, Đokanović je bio među starterima, a Krajcar je ponovo ušao sa klupe.