Офанзивац Војводине Немања Човић истиче да је његов тим неправедно поражен од Металца и најављује бољу партију на тешком гостовању против Црвене звезде.

Човић, који је постигао једини погодак за „стару даму“ у поразу од Металца, жели да његов тим сачува треће место до краја сезоне.

– Мислим да смо наивно примили голове. Ми смо стварали шансе, а они су погађали и зато резултат није био праведан. Желели смо да победимо после елиминације из Купа Србије, нажалост, то се није догодило, иако смо били бољи ривал на терену. Ова утакмица треба да нам буде мотив више да победимо у свакој наредној – рекао је Човић.

Војводину у наредном колу очекује тешко гостовање Црвеној звезди.

– За нас је гостовање Црвеној звезди као и свака друга утакмица. Свакако да је дуел са Звездом велики изазов и мотив за сваког играча и сигуран сам да ћемо показати своје право лице. Немамо шта да изгубимо, напротив, можемо само да добијемо – истиче Човић.

Офанзивац Воше за крај додаје да је треће место довољан мотив да се победи на свакој утакмици до краја првенства.

– Ова екипа увек проналази мотив да буде боља, а наш циљ сада је да останемо на трећој позицији на табели. Заслужили смо због свих досадашњих резултата да ту и останемо и даћемо све од себе да останемо трећи – закључио је Човић.

Утакмица Црвена звезда – Војводина на програму је у четвртак у 18:55.