Ofanzivac Vojvodine Nemanja Čović ističe da je njegov tim nepravedno poražen od Metalca i najavljuje bolju partiju na teškom gostovanju protiv Crvene zvezde.

Čović, koji je postigao jedini pogodak za „staru damu“ u porazu od Metalca, želi da njegov tim sačuva treće mesto do kraja sezone.

– Mislim da smo naivno primili golove. Mi smo stvarali šanse, a oni su pogađali i zato rezultat nije bio pravedan. Želeli smo da pobedimo posle eliminacije iz Kupa Srbije, nažalost, to se nije dogodilo, iako smo bili bolji rival na terenu. Ova utakmica treba da nam bude motiv više da pobedimo u svakoj narednoj – rekao je Čović.

Vojvodinu u narednom kolu očekuje teško gostovanje Crvenoj zvezdi.

– Za nas je gostovanje Crvenoj zvezdi kao i svaka druga utakmica. Svakako da je duel sa Zvezdom veliki izazov i motiv za svakog igrača i siguran sam da ćemo pokazati svoje pravo lice. Nemamo šta da izgubimo, naprotiv, možemo samo da dobijemo – ističe Čović.

Ofanzivac Voše za kraj dodaje da je treće mesto dovoljan motiv da se pobedi na svakoj utakmici do kraja prvenstva.

– Ova ekipa uvek pronalazi motiv da bude bolja, a naš cilj sada je da ostanemo na trećoj poziciji na tabeli. Zaslužili smo zbog svih dosadašnjih rezultata da tu i ostanemo i daćemo sve od sebe da ostanemo treći – zaključio je Čović.

Utakmica Crvena zvezda – Vojvodina na programu je u četvrtak u 18:55.