Фудбалски клуб Војводина јуче је добио ново руководство, с обзиром на то да су чланови Скупштине „старе даме“ указали поверење и на место председника клуба изабрали Драгољуба Збиљића, успешног привредника и власника компаније „Енерготехника Јужна Бачка“, који се у спорту доказао остваривши сјајне резултате као председник одбојкашког клуба Војводина, али и у једном кратком периоду када је већ био члан управе ФК Војводина крајем 2016. године.

Припреме и рад на унапређењу и развоју ФК Војводина на спортском и сваком другом плану су већ увелико у току, а осим остваривања што бољих резултата, један од приоритета новог руководства биће и неговање традиције, односно очување сећања на све оне који су током протеклих 108 година стварали богату историју Војводине.

С тим у вези, навијачи Војводине и сви остали Новосађани у претходном периоду били су пријатно изненађени када су, на улицама свог града, на десетинама локација угледали билборде и поставке на ЛЕД екранима посвећене „старој дами“.

Тачније, у питању су цитати Вујадина Бошкова, бившег играча, техничког директора и несумњиво највећег имена у историји ФК Војводина, затим Лазара Васића, легендарног голмана „златне генерације“ из педесетих година прошлог века, касније познатог новинара и песника, као и чувеног српског песника Мирослава Мике Антића, који је, иако никада није имао неку званичну функцију у клубу, одувек био познат као искрени и истински навијач Војводине.

Кроз њихове цитате, које и после толико деценија добро памте навијачи Војводине, јасно се уочава њихова приврженост и искрена љубав према клубу, уз којег су били и остали и у добрим и лошим временима, што је, између осталог, само један од разлога зашто клуб не сме и никада их неће заборавити.