Након Драгољуба Збиљића и ОК Војводина, подршку фудбалерима Војводине пред сутрашњи реванш против ЛАСК-а у трећем колу квалификација за Лигу конференције данас су пружили покрајински секретар за спорт и омладину Дане Баста, као и члан Градског већа за спорт и омладину Огњен Цвјетићанин.

Покрајински секретар за спорт и омладину Дане Баста упутио је речи охрабрења фудбалерима „старе даме“ и поручио им да верује у њихов пласман у плеј-оф Лиге конференције.

– Иако је Војводина доживела пораз код куће, верујем да има воље, жеље и снаге да оствари победу у гостима и тако се пласира у плеј-оф Лиге конференције. Као покрајински секретар за спорт и омладину, овом приликом желим да пружим безрезервну подршку фудбалерима Војводине. Момци, главу горе и сви у напад до победе – поручио је Баста.

Срећу Воши у реваншу против ЛАСК-а пожелео је и члан Градског већа за спорт и омладину Огњен Цвјетићанин, кроз поруку коју је упутио председнику „старе даме“ Драгољубу Самарџићу.

– Желим Вам пуно успеха у реванш мечу против ЛАСК-а и пласман у даљи круг такмичења – истакао је Цвјетићанин.

Реванш меч између ЛАСК-а и Војводине игра се сутра од 21 сат на стадиону „Хипо груп арена“ у Клагенфурту, уз директан пренос на другом програму Радио-телевизије Србије и другом каналу телевизије Арена спорт.