Nakon Dragoljuba Zbiljića i OK Vojvodina, podršku fudbalerima Vojvodine pred sutrašnji revanš protiv LASK-a u trećem kolu kvalifikacija za Ligu konferencije danas su pružili pokrajinski sekretar za sport i omladinu Dane Basta, kao i član Gradskog veća za sport i omladinu Ognjen Cvjetićanin.

Pokrajinski sekretar za sport i omladinu Dane Basta uputio je reči ohrabrenja fudbalerima „stare dame“ i poručio im da veruje u njihov plasman u plej-of Lige konferencije.

– Iako je Vojvodina doživela poraz kod kuće, verujem da ima volje, želje i snage da ostvari pobedu u gostima i tako se plasira u plej-of Lige konferencije. Kao pokrajinski sekretar za sport i omladinu, ovom prilikom želim da pružim bezrezervnu podršku fudbalerima Vojvodine. Momci, glavu gore i svi u napad do pobede – poručio je Basta.

Sreću Voši u revanšu protiv LASK-a poželeo je i član Gradskog veća za sport i omladinu Ognjen Cvjetićanin, kroz poruku koju je uputio predsedniku „stare dame“ Dragoljubu Samardžiću.

– Želim Vam puno uspeha u revanš meču protiv LASK-a i plasman u dalji krug takmičenja – istakao je Cvjetićanin.

Revanš meč između LASK-a i Vojvodine igra se sutra od 21 sat na stadionu „Hipo grup arena“ u Klagenfurtu, uz direktan prenos na drugom programu Radio-televizije Srbije i drugom kanalu televizije Arena sport.