Након 12 одиграних кола у Моцарт Бет Супер лиги Србије, следи прва репрезентативна пауза, током које ће за националне селекције наступати десеторица чланова Војводине.

Репрезентативне обавезе током ове паузе имаће – Мамаду Траоре (Мали), Лазар Царевић (Црна Гора), Владимир Милетић (Србија У-21), Урош Кабић, Лукијан Абаџија и Бранислав Миланов (Србија У-19), те Јован Милошевић, Милан Мајсторовић, Милан Ковачев и Стефан Букинац (У-18).

Мамаду Траоре је поново заслужио позив селектора Малија Ерика Шелија. Штопер Воше ће имати прилику да се докаже у пријатељским сусретима са Замбијом (24. септембар) и Либијом (27. септембар).

Након што је ове године дебитовао у дресу репрезентација Црне Горе, голман Лазар Царевић је поново добио позив селектора Миодрага Радуловића. Црну Гору очекују кључни мечеви за прво место у групи 3, Б дивизије Лиге нација, пошто најпре 23. септембра гостују Босни и Херцеговини, а потом три дана касније дочекују Финску.

Млада репрезентација Србије (У-21) има проверу у Софији против Бугарске, 27. септембра, а селектор Горан Стевановић позвао је 23 играча, међу којима се налази и Владимир Милетић.

Урош Кабић, Лукијан Абаџија и Бранислав Миланов, Вошин позајмљени играч у Кабелу, добили су позив селектора У-19 репрезентације Србије Јована Дамјановића за традиоционални турнир „Стеван Ћеле Вилотић“, који ће се од 22. до 26. септембра одржати у Суботици. Србија турнир отвара са Финско, 22. септембра, потом два дана касније ривал ће јој бити селекција Португала, а за крај, 26. септембра, играће и против вршњака из Француске.

Селектор млађе омладинске репрезентације Србије (У-18) Радован Кривокапић, први пут после великог успеха са кадетском селекцијом (У-17) и освојеног трећег места на ЕП у Израелу, окупља генерацију 2005, а на његовом списку нашли су се Јован Милошевић, Милан Мајсторовић, Милан Ковачев и Стефан Букинац.

Селекција Радована Кривокапића гостује вршњацима у Италији, где ће 21. и 24. одиграти две контролне утакмице.