Дефанзивац Војводине Стефан Ђорђевић неће играти против Инђије, али срећом у питању је само лакша повреда.

Ђорђевић је потврдио да ће бити спреман већ после репрезентативне паузе, односно у кључном делу сезоне.

– Срећом, није у питању озбиљнија повреда. Ако је то већ морало да се деси, онда је ово најбољи тренутак да паузирам. Иза нас је заиста тежак период, играли смо на свака три, четири дана, а и нешто лошији терен у Сурдулици је учинио своје, па је дошло до преоптерећења. Добра ствар је што следи репрезентативна пауза, две недеље да се у потпуности опоравим и припремим за све што нас чека у априлу. Бићу спреман да заиграм после паузе – рекао је Стефан Ђорђевић.

Дефанзивац „старе даме“ задовољан је својом и формом екипе, али до краја сезоне тек очекује праву Војводину.

– Увек кажем да може боље, јер на тај начин напредујемо. Жао ми је што смо испустили неке бодове, првенствено мислим на тај несрећно примљени гол од Чукаричког и сада овај реми у Сурдулици где смо заслужили победу. Ипак, задовољан сам како играмо, остварили смо један од циљева, а то је полуфианле Купа Србије, али не желимо ту да станемо. У априлу нас чекају важни мечеви који ће одредити нашу сезону – истиче Ђорђевић, који ће бити уз своје саиграче и на сутрашњем мечу против Инђије.

– Наравно да ћу бити на стадиону и да ћу гледати своје саиграче. Неће бити лака утакмица, а нарочито су тешке против екипа које се боре за опстанак. Нема унапред добијених утакмица и све мора да се заслужи на терену – закључио је Стефан Ђорђевић.

Утакмица Војводина – Инђија на програму је у недељу у 15 часова.