Defanzivac Vojvodine Stefan Đorđević neće igrati protiv Inđije, ali srećom u pitanju je samo lakša povreda.

Đorđević je potvrdio da će biti spreman već posle reprezentativne pauze, odnosno u ključnom delu sezone.

– Srećom, nije u pitanju ozbiljnija povreda. Ako je to već moralo da se desi, onda je ovo najbolji trenutak da pauziram. Iza nas je zaista težak period, igrali smo na svaka tri, četiri dana, a i nešto lošiji teren u Surdulici je učinio svoje, pa je došlo do preopterećenja. Dobra stvar je što sledi reprezentativna pauza, dve nedelje da se u potpunosti oporavim i pripremim za sve što nas čeka u aprilu. Biću spreman da zaigram posle pauze – rekao je Stefan Đorđević.

Defanzivac „stare dame“ zadovoljan je svojom i formom ekipe, ali do kraja sezone tek očekuje pravu Vojvodinu.

– Uvek kažem da može bolje, jer na taj način napredujemo. Žao mi je što smo ispustili neke bodove, prvenstveno mislim na taj nesrećno primljeni gol od Čukaričkog i sada ovaj remi u Surdulici gde smo zaslužili pobedu. Ipak, zadovoljan sam kako igramo, ostvarili smo jedan od ciljeva, a to je polufianle Kupa Srbije, ali ne želimo tu da stanemo. U aprilu nas čekaju važni mečevi koji će odrediti našu sezonu – ističe Đorđević, koji će biti uz svoje saigrače i na sutrašnjem meču protiv Inđije.

– Naravno da ću biti na stadionu i da ću gledati svoje saigrače. Neće biti laka utakmica, a naročito su teške protiv ekipa koje se bore za opstanak. Nema unapred dobijenih utakmica i sve mora da se zasluži na terenu – zaključio je Stefan Đorđević.

Utakmica Vojvodina – Inđija na programu je u nedelju u 15 časova.