Тренер Војводине Славољуб Ђорђевић рекао је пред дерби са Партизаном да очекује још једну тешку утакмицу, али да верује у свој тим.

„Стара дама“ ће у недељу од 21 сат одиграти први такмичарски меч пред својим навијачима након избијања пандемије и то после ремија са Црвеном звездом и победом над Паневежисом, а Ђорђевић је узбуђен због своје прве званичне утакмице на „Карађорђу“.

– Очекује нас још један дерби и још једна тешка утакмица у овом пакленом распореду. Играмо против екипе која је у првом колу и синоћ у Европи показала завидан ниво форме и сигуран сам да долазе пуни самопоуздања. Још једном желим да честитам својим момцима на победи над Паневежисом, није било лако после Звезде ићи на толики пут и играти европску утакмицу и победити – рекао је Ђорђевић.

Његова екипа неће имати много времена за одмор, али Ђорђевић истиче да су тога свесни од самог старта сезоне.

– Била је опција да се помери утакмица за један дан, нисмо успели у томе, али идемо даље, знамо од почетка какав нам је распоред и да морамо да се прилагодимо. Имамо довољно времена, свесни смо од првог дана да нас чека жесток темпо. Момци знају да треба да играју опет дисциплиновано и храбро и уз божију вољу надамо се позитивном резултату. Проблем нам је и број играча у ротацији, али нећемо да кукамо, свесни смо чији дрес носимо и знамо да сви морамо да пружимо максимум – нагласио је Ђорђевић.

Тренер „старе даме“ очекује другачију утакмицу од оне са Црвеном звездом у првом колу.

– Неће бити лако, јер је Партизан у рангу са Звездом. У првом колу су одиграли добро, синоћ су такође показали да су озбиљна екипа. Ми имамо наш план, али на утакмицама се пита и противник. Ми знамо шта хоћемо, а видећемо у недељу после утакмице ко ће бити бољи. Партизан игра директан фудбал, добри су у транзицији, агресивни су, другачији су од Звезде. Ја знам начин на који желим да играмо, али морам да видим и како се момци осећају и какав тим могу да изведем на терен. Одлуку о саставу ћу донети пре утакмице, надамо се најбољем – закључио је Славољуб Ђорђевић.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Политика приватности.
I Accept