Trener Vojvodine Slavoljub Đorđević rekao je pred derbi sa Partizanom da očekuje još jednu tešku utakmicu, ali da veruje u svoj tim.

„Stara dama“ će u nedelju od 21 sat odigrati prvi takmičarski meč pred svojim navijačima nakon izbijanja pandemije i to posle remija sa Crvenom zvezdom i pobedom nad Panevežisom, a Đorđević je uzbuđen zbog svoje prve zvanične utakmice na „Karađorđu“.

– Očekuje nas još jedan derbi i još jedna teška utakmica u ovom paklenom rasporedu. Igramo protiv ekipe koja je u prvom kolu i sinoć u Evropi pokazala zavidan nivo forme i siguran sam da dolaze puni samopouzdanja. Još jednom želim da čestitam svojim momcima na pobedi nad Panevežisom, nije bilo lako posle Zvezde ići na toliki put i igrati evropsku utakmicu i pobediti – rekao je Đorđević.

Njegova ekipa neće imati mnogo vremena za odmor, ali Đorđević ističe da su toga svesni od samog starta sezone.

– Bila je opcija da se pomeri utakmica za jedan dan, nismo uspeli u tome, ali idemo dalje, znamo od početka kakav nam je raspored i da moramo da se prilagodimo. Imamo dovoljno vremena, svesni smo od prvog dana da nas čeka žestok tempo. Momci znaju da treba da igraju opet disciplinovano i hrabro i uz božiju volju nadamo se pozitivnom rezultatu. Problem nam je i broj igrača u rotaciji, ali nećemo da kukamo, svesni smo čiji dres nosimo i znamo da svi moramo da pružimo maksimum – naglasio je Đorđević.

Trener „stare dame“ očekuje drugačiju utakmicu od one sa Crvenom zvezdom u prvom kolu.

– Neće biti lako, jer je Partizan u rangu sa Zvezdom. U prvom kolu su odigrali dobro, sinoć su takođe pokazali da su ozbiljna ekipa. Mi imamo naš plan, ali na utakmicama se pita i protivnik. Mi znamo šta hoćemo, a videćemo u nedelju posle utakmice ko će biti bolji. Partizan igra direktan fudbal, dobri su u tranziciji, agresivni su, drugačiji su od Zvezde. Ja znam način na koji želim da igramo, ali moram da vidim i kako se momci osećaju i kakav tim mogu da izvedem na teren. Odluku o sastavu ću doneti pre utakmice, nadamo se najboljem – zaključio je Slavoljub Đorđević.