Trener Vojvodine Slavoljub Đorđević smatra da je njegov tim zasluženo pobedio ekipu Novog Pazara.

„Stara dama“ danas je na svom „Karađorđu“ slavila golovima Vukadinovića i Mrkaića, a Đorđević je pohvalio karakter svoje ekipe.

– Čestitam Novom Pazaru na fer i korektnoj utakmici. Znao sam u pripremi utakmice da je moj kolega jako iskusan trener i očekivao sam da će dobro postaviti igru svog tima i da nam neće biti lako. Mi smo i dalje u jakom ritmu, imali smo opet određenih kadrovskih problema. Kompletna desna strana – Vukadinoviću je ovo bila prva cela utakmica od oporavka, Kovačević je igrao pod injekcijama, imao je snage za 45 minuta, Bjeković nije igrao od Crvene zvezde, ali momci su bez obzira na sve i toplo vreme, pokazali ozbiljan karakter. Mislim da smo zasluženo pobedili, iako smo imali mali pad u igri, baš smo tada i primili gol, ali smo se podigli i uspeli da osvojimo tri boda – rekao je Đorđević.

Trenera Voše posebno raduju golovi Vukadinovića i Mrkaića.

– Više puta sam isticao šta nama znači Mića Vukadinović i koliko utiče na našu igru. Mene jako raduje što je dao gol. Mrkaić nikada nije bio sporan, on jako naporno radi, bio je starter na početku sezone, pa je Kabić dobio šansu i iskoristio je. Sada je isto učinio i Mrkaić, a to nas raduje, jer tim ne čini samo 11 igrača – zaključio je Đorđević.