Фудбалери Војводине у четвртак у првом мечу трећег кола квалификација за Лигу конференције дочекују екипу ЛАСК-а. На конференцији за новинаре пред овај меч, представницима медија се обратио шеф стручног штаба Војводине Славољуб Ђорђевић.

– ЛАСК је стабилан европски клуб, који има сјајне резултате у протекле две године у Европи. Претпрошле сезоне су испали у осмини финала Лиге Европе од Манчестер Јунајтеда, прошле им је фалио бод да прођу групу. ЛАСК има озбиљан играчки кадар, играју директан фудбал, доста трче и физички су јаки и дисциплиновани. Њихово најопасније оружје је што играју као тим, нема индивидуалаца. Нападају са великим бројем играча, најчешће у формацији 3-4-3, некада 3-5-2 – рекао је Ђорђевић.

Он је потом потврдио да Миљан Вукадиновић и Михајло Нешковић тренирају са екипом, али да неће бити у конкуренцији за овај меч, али да су остали момци одморни и спремни.

– Успели смо да одложимо утакмицу у Лучанима и то нам је помогло да опоравимо неке играче које су играли ровити против Паневежиса, ту пре свега мислим на капитена Човића. Са нама тренирају и Вукадиновић и Нешковић, али они неће бити у саставу за овај меч. Очекујем да дође што више публике, да подрже ове момке, учинићемо све да остваримо позитиван резултат – заљкучио је Ђорђевић.

Утакмица Војводина – ЛАСК на програму је у четвртак у 19 сати на стадиону „Карађорђе“.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Политика приватности.
I Accept