Тренер фудбалера Војводине Славољуб Ђорђевић сматра да је његов тим извукао потенцијално најтежег ривала у трећем колу Лиге конференција.

Жребом у Ниону данас је одлучено да ће аустријски ЛАСК бити наредни ривал победника дуела између Војводине и Паневежиса. Тренер „старе даме“ најпре жели да његов тим одигра најбоље могуће и победи литванског представника, а да се онда посвети наредном ривалу из Аустрије.

– Паневежис је озбиљан ривал и најпре мислимо о двомечу са литванском екипом. На прву лопту, ЛАСК је сигурно најтежи могући противник којег смо могли да извучемо, али нећемо се унапред предавати. То је фудбал, отворена игра, све је увек могуће и сигуран сам да ћемо анализом, када на њу дође ред, пронаћи њихове мане и супротставити  се најбоље што умемо – рекао је Ђорђевић.

Војводина ће угостити ЛАСК петог августа, док је потенцијални реванш седам дана касније. Ипак, „стара дама“ најпре треба да елиминише Паневежис, коме гостује у четвртак у 17.30, а потом дочекује 29. јула у 20 часова на стадиону „Карађорђе“.