Trener fudbalera Vojvodine Slavoljub Đorđević smatra da je njegov tim izvukao potencijalno najtežeg rivala u trećem kolu Lige konferencija.

Žrebom u Nionu danas je odlučeno da će austrijski LASK biti naredni rival pobednika duela između Vojvodine i Panevežisa. Trener „stare dame“ najpre želi da njegov tim odigra najbolje moguće i pobedi litvanskog predstavnika, a da se onda posveti narednom rivalu iz Austrije.

– Panevežis je ozbiljan rival i najpre mislimo o dvomeču sa litvanskom ekipom. Na prvu loptu, LASK je sigurno najteži mogući protivnik kojeg smo mogli da izvučemo, ali nećemo se unapred predavati. To je fudbal, otvorena igra, sve je uvek moguće i siguran sam da ćemo analizom, kada na nju dođe red, pronaći njihove mane i suprotstaviti  se najbolje što umemo – rekao je Đorđević.

Vojvodina će ugostiti LASK petog avgusta, dok je potencijalni revanš sedam dana kasnije. Ipak, „stara dama“ najpre treba da eliminiše Panevežis, kome gostuje u četvrtak u 17.30, a potom dočekuje 29. jula u 20 časova na stadionu „Karađorđe“.