У другом пријатељском мечу на припремама у Словенији, фудбалери Војводине поражени су од екипе Марибора резултатом 4:1 (2:0).

После меча, јавности се обратио шеф стручног штаба Војводине Славољуб Ђорђевић, који истиче да је важно имати стрпљење у стварању нове екипе.

– Честитам Марибору на заслуженој победи, сем њихове игре, остало и не бих много коментарисао. Извео сам два различита састава, јер нам је ово тек друга утакмица и нисмо желели да изведемо најјачи састав. Марибор је у завршној фази припрема, далеко су спремнији од нас. Резултат није толико у првом плану, али није свеједно када се изгуби. Није нам добро дошао овај пораз, али јесте за бољу анализу и да појачамо рад, јер ја сам сигуран да ћемо ускоро бити прави – рекао је Ђорђевић.

„Стара дама“ је постигла два гола на припремама у Словенији, а двоструки стрелац био је Урош Кабић, који је добио нову улогу – централног нападача.

– Каба је дао два гола и сигурно да се у томе добро сналази. Ипак, ја не волим неког да истичем неког посебно, јер је тим тај који избаци појединца. Хвала богу да је постигао гол, јер је реч о једном талентованом момку и он ће у будућности још више напредовати. Ја од првог дана сматрам да може да игра шпица и радићемо на томе да га усавршимо – истакао је Ђорђевић.

Он је за крај прокоментарисао и деби новајлије Цуцина и подвукао да је ово била најтежа недеља на припремама, те да је неопходно стрпљење.

– Цуцину је прва утакмица, не адаптирамо се још увек довољно на неке промене и то је утицало и на њега. Потребно је још мало времена, сигуран сам да ће се ускоро уклопити. У наредном периоду ћемо радити много више на механизму игре и тактици, јер нам је то највећи проблем. Ноге су нам тешке, ово је најтежа недеља на припремама, зато сам морао да ротирам. О играчима треба судити када буду играли по 90 минута, ова екипа има велики потенцијал – закључио је Славољуб Ђорђевић.

У наредном припремном сусрету, Воша ће играти против словеначког шампиона Муре, у среду 30. јуна у 18 часова.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Политика приватности.
I Accept