Тренер Војводине Славољуб Ђорђевић не замера ништа својој екипи након првог пораза у сезони.

Након ремија са Црвеном звездом и победе над Паневежисом, „стара дама“ вечерас је изгубила од Партизана резултатом 0:2 на свом „Карађорђу“.

– Још један у низу дербија, овај пут бог нас није погледао. Добили смо брз гол, то нам се дешавало и у припремном периоду, али враћали смо се у меч. Тргли смо се и данас, требало је да будемо мало храбрији, јер Партизан нас данас није изненадио ни са чим. Оно што смо спремили за данас нисмо успели да спроведемо у делу. У друго полувреме ушли смо храбрије, онда смо примили други гол на начин на који смо примили, али и то се дешава. Све у свему, генерално не замерам ништа играчима, такве ствари се дешавају на велики утакмицама. Нијансе тада одлучују, одлучила је наша смушеност у одбрани, да нисмо примили тај  други гол, можда бисмо се вратили.  У тешком смо ритму, подићи ћемо се и идемо даље – рекао је Ђорђевић.

Тренер Војводине је још једном подвукао проблем са бројем играча у ротацији, те недостатак Миљана Вукадиновића и нових појачања.

– Појачање ће нам бити када се врати Мића Вукадиновића. Он би требало од понедељка да почне да тренира се екипом и надам се да ће врло брзо бити на терену.  Имамо слабу ротацију, нарочито у дефанзиви. Када неко слабије игра, не можете га заменити, али не тражим алиби, када изгубите тренер је крив, а играчи носе победе. Ја сматрам да играчи могу да играју на свака три дана, без обзира какав је распоред, али су нам потребна појачања и то права. Рекао сам више пута да нећу да доводимо било кога само тако да бисмо рекли да смо се појачали. Повреде које су нам се догодиле су механичке, чиста божија воља, које немају везе са начином рада – истакао је Ђорђевић.

Војводину очекује већ за четири дана нова тешка утакмица, пошто већ у четвртак дочекује Паневежис у реваншу другог кола квалификација за Лигу конференције.

– Имамо три дана да се спремимо, то је довољно времена. Видећемо ко је колико уморан и да ли је још неко повређен, пошто се неколико њин пожалило на неке лакше повреде и сада после утакмице. Склопићемо тим са оним што  имамо, јер заиста верујем у ове момке. Идемо у следећи меч са овим што имамо. Почетак утакмице нам је увек битан, улазимо мало бојажљиво, што је можда мало ствар и психолошке припреме, али радићемо и на томе – закључио је Ђорђевић.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Политика приватности.
I Accept