Trener Vojvodine Slavoljub Đorđević ne zamera ništa svojoj ekipi nakon prvog poraza u sezoni.

Nakon remija sa Crvenom zvezdom i pobede nad Panevežisom, „stara dama“ večeras je izgubila od Partizana rezultatom 0:2 na svom „Karađorđu“.

– Još jedan u nizu derbija, ovaj put bog nas nije pogledao. Dobili smo brz gol, to nam se dešavalo i u pripremnom periodu, ali vraćali smo se u meč. Trgli smo se i danas, trebalo je da budemo malo hrabriji, jer Partizan nas danas nije iznenadio ni sa čim. Ono što smo spremili za danas nismo uspeli da sprovedemo u delu. U drugo poluvreme ušli smo hrabrije, onda smo primili drugi gol na način na koji smo primili, ali i to se dešava. Sve u svemu, generalno ne zameram ništa igračima, takve stvari se dešavaju na veliki utakmicama. Nijanse tada odlučuju, odlučila je naša smušenost u odbrani, da nismo primili taj  drugi gol, možda bismo se vratili.  U teškom smo ritmu, podići ćemo se i idemo dalje – rekao je Đorđević.

Trener Vojvodine je još jednom podvukao problem sa brojem igrača u rotaciji, te nedostatak Miljana Vukadinovića i novih pojačanja.

– Pojačanje će nam biti kada se vrati Mića Vukadinovića. On bi trebalo od ponedeljka da počne da trenira se ekipom i nadam se da će vrlo brzo biti na terenu.  Imamo slabu rotaciju, naročito u defanzivi. Kada neko slabije igra, ne možete ga zameniti, ali ne tražim alibi, kada izgubite trener je kriv, a igrači nose pobede. Ja smatram da igrači mogu da igraju na svaka tri dana, bez obzira kakav je raspored, ali su nam potrebna pojačanja i to prava. Rekao sam više puta da neću da dovodimo bilo koga samo tako da bismo rekli da smo se pojačali. Povrede koje su nam se dogodile su mehaničke, čista božija volja, koje nemaju veze sa načinom rada – istakao je Đorđević.

Vojvodinu očekuje već za četiri dana nova teška utakmica, pošto već u četvrtak dočekuje Panevežis u revanšu drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencije.

– Imamo tri dana da se spremimo, to je dovoljno vremena. Videćemo ko je koliko umoran i da li je još neko povređen, pošto se nekoliko njin požalilo na neke lakše povrede i sada posle utakmice. Sklopićemo tim sa onim što  imamo, jer zaista verujem u ove momke. Idemo u sledeći meč sa ovim što imamo. Početak utakmice nam je uvek bitan, ulazimo malo bojažljivo, što je možda malo stvar i psihološke pripreme, ali radićemo i na tome – zaključio je Đorđević.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Politika privatnosti.
I Accept