Trener Vojvodine Slavoljub Đorđević očekuje veliku borbu do kraja prvenstva i smatra da njegova ekipa nije zaslužila poraz od TSC-a.

Vojvodina je večeras vezala treći prvenstveni poraz, na „Karađorđu“ je slavio TSC rezultatom 1:0.

– Svaki poraz boli, ali ovaj posebno, jer je treći vezani i to na rođendan kluba. Opet su nam se ponovile neke stvari, primili smo gol iz jedne šanse i izgubili. U sva tri ova poraza momci su odigrali dobro, ali ovo je fudbal i nekada se dese neke nepredviđene stvari. Idemo dalje, da popravimo greške i da počnemo da pobeđujemo – rekao je Đorđević.

On smatra da je njegova ekipa imala šansu da ranije reši meč i da povede, a onda je usledio gol gostujuće ekipe.

– Nedostajao nam je gol, igrali smo visoko, čvsto, otvoreno, u prvom poluvremenu smo pogodili stativu, u drugom smo nastavili da pritiskamo i očekivao sam u svakom momentu da damo gol. I onda nam se desila greška u poslednjoj liniji, ali ne treba kritikovati Jeličića, pogrešio je, ali on je bez obzira na to pravi momak i igrač za Vojvodinu – istakao je Đorđević.

Trener Voše očekuje žestoku borbu za plej-of, plej-aut i za plasman u Evropu do kraja sezone.

– Imamo još 12 utakmica, sve ekipe se bore za plej-of, svako može da završi u plej-autu i to je dokaz da nema lakih mečeva i to je odlično za srpski fudbal. Ako pogledamo tabelu i bodove, reklo bi se da smo sada u problemu, ali ja verujem u ove momke. U prvom delu sezone bili smo u još težoj situaciji, pa verujem da ćemo se podići i sada – zaključio je Đorđević.