Након двонедељне паузе, фудбалери Војводине настављају такмичење у Моцарт Бет Супер лиги Србије, а меч са Радником имаће посебан значај.

Фудбалери „старе даме“ коначно ће дебитовати у новим, редизајнираним ретро дресовима, који су недавно представљени јавности у просторијама Историјског архива града Новог Сада.

Као што је познато, стадион „Карађорђе“ у 2024. години „слави“ свој стоти рођендан, док ће ФК Војводина обележити 110 година постојања.

Управо су ови значајни симболи у богатој историји „старе даме“ били мотиви за дизајн дресова за сезону 2023/24.

Црвено-бели дрес инспирисан је првим званичним дресовима у којима је Војводина играла давне 1923. године, а одлука о томе да ће званични дресови бити беле и црвене боје донета је на Скупштини 23. јула 1922. године.

Фудбалски клуб Војводина одлучио је да управо на предстојећој утакмици против Радника поклони један овакав дрес!

Сви који буду купили улазницу за западну трибину стадиона „Карађорђе“ треба да сачувају своју карту, јер ће на полувремену насумично бити изабран један број власника који ће добити на поклон нови црвено-бели дрес.

Такође, истовремено ће сви посетиоци на дан утакмице моћи да купе идентичан овај дрес по промотивној цени до понедељка, 6. новембра, у фан шопу на западној трибини стадиона „Карађорђе“. Власници сезонских улазница за 2023/2024. моћи ће да остваре 15% попуста на куповину дреса.

Видимо се у недељу од 18 часова, да навијамо за Вошу и гледамо нашу „стару даму“ у савршено скројеном новом оделу!