Предстојећег викенда, на стадиону „Карађорђе“ је требало да буде одигран дерби петог кола Супер лиге Србије између Војводине и Црвене звезде, чему су се искрено радовали сви љубитељи фудбала у нашој земљи, а посебно навијачи „старе даме“. Међутим, због обавеза Београђана у квалификацијама за Лигу шампиона, тај меч је одложен за 19. октобар, па Воша тако овог викенда неће играти утакмицу, али то не значи да навијачи „старе даме“ неће бити у прилици да опет проведу прелепо време на стадиону „Карађорђе“.

Наиме, у суботу, од 10 до 12 часова, фудбалски клуб Војводина за своје навијаче, а посебно за оне најмлађе, организује Вошин породични дан. Том приликом, сви који дођу на стадион, од 10 до 10:45 часова ће бити у прилици да уживо гледају тренинг првог тима Војводине, а по његовом завршетку, сви ће моћи да се упознају и сликају са Вошиним фудбалерима.

Истовремено, на једној половини терена стадиона „Карађорђе“, биће постављени разни интересантни фудбалски полигони, кроз које ће сва деца, али и одрасли, моћи да се забаве и уједно баш на терену „Карађорђа“ покажу своје фудбалске вештине (шут, дриблинг, додавање итд). За све који се покажу успешно, обезбеђене су и награде, при чему ће оним најбољима бити уручена три дреса ФК Војводина.

Такође, за све оне који то буду желели, биће омогућено и цртање специјалних графита на мајицама са мотивима ФК Војводина, тако да се апелује на све који желе да са овог дружења понесу овакву врсту успомене са собом понесу или на стадион дођу у белој мајици.

За ову прилику ће бити отворена само западна трибина „Карађорђа“, а сви који су сачували своју улазницу за утакмицу против Спартака ће моћи да је замене за једну конзумацију у виду пића на стадиону.

Све то уз музику, освежења, лопту, игру и све оно што је потребно за један прави породични излет на „Карађорђу“.

Војводинаши, родитељи, поведите своју децу и дођите да се дружимо, упознамо, сликамо, забавимо и још једном са стадиона одемо испуњеног срца и са много позитивне енергије!

Дружење. Забава. Фудбал. Воша. Љубав.

Видимо се на „Карађорђу“!