Predstojećeg vikenda, na stadionu „Karađorđe“ je trebalo da bude odigran derbi petog kola Super lige Srbije između Vojvodine i Crvene zvezde, čemu su se iskreno radovali svi ljubitelji fudbala u našoj zemlji, a posebno navijači „stare dame“. Međutim, zbog obaveza Beograđana u kvalifikacijama za Ligu šampiona, taj meč je odložen za 19. oktobar, pa Voša tako ovog vikenda neće igrati utakmicu, ali to ne znači da navijači „stare dame“ neće biti u prilici da opet provedu prelepo vreme na stadionu „Karađorđe“.

Naime, u subotu, od 10 do 12 časova, fudbalski klub Vojvodina za svoje navijače, a posebno za one najmlađe, organizuje Vošin porodični dan. Tom prilikom, svi koji dođu na stadion, od 10 do 10:45 časova će biti u prilici da uživo gledaju trening prvog tima Vojvodine, a po njegovom završetku, svi će moći da se upoznaju i slikaju sa Vošinim fudbalerima.

Istovremeno, na jednoj polovini terena stadiona „Karađorđe“, biće postavljeni razni interesantni fudbalski poligoni, kroz koje će sva deca, ali i odrasli, moći da se zabave i ujedno baš na terenu „Karađorđa“ pokažu svoje fudbalske veštine (šut, dribling, dodavanje itd). Za sve koji se pokažu uspešno, obezbeđene su i nagrade, pri čemu će onim najboljima biti uručena tri dresa FK Vojvodina.

Takođe, za sve one koji to budu želeli, biće omogućeno i crtanje specijalnih grafita na majicama sa motivima FK Vojvodina, tako da se apeluje na sve koji žele da sa ovog druženja ponesu ovakvu vrstu uspomene sa sobom ponesu ili na stadion dođu u beloj majici.

Za ovu priliku će biti otvorena samo zapadna tribina „Karađorđa“, a svi koji su sačuvali svoju ulaznicu za utakmicu protiv Spartaka će moći da je zamene za jednu konzumaciju u vidu pića na stadionu.

Sve to uz muziku, osveženja, loptu, igru i sve ono što je potrebno za jedan pravi porodični izlet na „Karađorđu“.

Vojvodinaši, roditelji, povedite svoju decu i dođite da se družimo, upoznamo, slikamo, zabavimo i još jednom sa stadiona odemo ispunjenog srca i sa mnogo pozitivne energije!

Druženje. Zabava. Fudbal. Voša. Ljubav.

Vidimo se na „Karađorđu“!