Драги војводинаши,

У среду, шестог јула, у 21 час, испред Владичинског двора у центру Новог Сада, фудбалски клуб Војводина организује дружење играча и чланова стручног штаба са навијачима, како бисмо сви заједно, јединствени и у позитивној атмосфери кренули у нову сезону!

Том приликом, сви који дођу моћи ће да се упознају и сликају са нашим играчима и тренерима, а промотерке ће делити улазнице за утакмицу против Напретка, која се игра у недељу, 10. јула у 20 часова на „Карађорђу“.

Улаз на овај меч биће бесплатан, с тим да ће сви посетиоци претходно морати да преузму своју улазницу, а сви који то учине у среду током заједничког дружења са играчима аутоматски учествују у наградној игри у којој делимо четири дреса „старе даме“ (имена добитника биће саопштена на полувремену утакмице против Напретка, па апелујемо на све гледаоце да обавезно сачувају своју карту и након уласка на стадион).

Истовремено, овом приликом ће бити и промовисан дрес за нову сезону, а сви који дођу на ово дружење моћи ће да виде и победничке пехаре из витрина ФК Војводина: два шампионска из 1966. и 1989, два Купа Србије из 2014. и 2020. и пехар освајача Средњоевропског купа из 1977. године.

Војводинаши, дођите да се дружимо, сликамо и да заједничким снагама кренемо у нове победе!

Ми смо једно – то је наша снага!