Омладинци Војводине победили су екипу Радничког са Новог Београда резултатом 2:1 (1:0), у 11. колу Омладинске лиге Србије.

Пред око 100 гледалаца у ФЦ „Вујадин Бошков“, стрелац за Вошу био је Абаџија у 13. и 83, док је гол за госте постигао Кнежевић у 74. минуту.

Екипе су наступиле у саставима:

Војводина: Борак, Букинац, Мајсторовић, Дробњак, Токин (од 77. Великић), Абаџија, Јањић (од 86. Павић), Пауновић, Хромиш (од 63. Трнинић), Костадиновић (од 54. Пиваш), Сукачев (од 69. Ковачев).

Раднички: Радојичић, Цветковић (од 65. Ђурић), Секулић, Лукешевић, Луковић, Кнежевић, Тејић (од 82. Кузмановић), Милетић, Лепојевић (од 82. Илић), Ђорђевић, Првуловић (од 46. Брашић).

Од самог почетка утакмица, Војводина је јасно истакла победничке амбиције, а до вођства је дошла из своје прве праве прилике у 13. минуту. Токин је упутио одличан пас у шеснаестерац, а у празан простор је правовремено утрчао Абаџија, изашао сам испред Радојичића и рутински га савладао.

Након тога, утакмица је ушла у период без већих шанси, да би у 40. минуту слободан ударац за Вошу са око 23-24 метра извео Букинац, али је Радојичић крајњим напором скренуо путању лопте у корнер. Након тог корнера који је извео Сукачев, ударац главом је упутио Костадиновић, али је лопта отишла неколико центиметара преко пречке.

У другом полувремену, игра се одвијала углавном на средини терена, да би у 74. минуту Раднички дошао до изједначења.

Брашић је са десне стране упутио добар пас ка Кнежевићу, који је прецизним ударцем са око 13-14 метара послао лопту уз десну стативу гола Војводине.

Ипак, у 83. минуту, Воша је поново дошла у вођство.

Са леве стране, Букинац је послао лопту пред петерац гостију, где је до ње дошао Абаџија и, окружен противничким фудбалерима, успео да се избори за позицију за ударац, те прецизним шутем послао лопту у малу мрежу гола Радничког.

То је уједно била последња прилика на мечу, па је Воша тако забележила важну и заслужену победу.