Fudbalski klub Vojvodina danas je dobio još jedno pojačanje za nastavak sezone, pošto će dres „stare dame“ na proleće nositi i golman Emil Rockov, koji je stigao na pozajmicu iz mađarskog Fehervara.

Rockov je rođen 27. januara 1995. godine u Novom Sadu, prošao je sve mlađe kategorije Vojvodine, kalio se na pozajmicama u Slogi iz Temerina i Proleteru, a prvotimac „stare dame“ bio je od februara 2017. do jula 2020, kada je i prešao u svoj sadašnji klub i to nakon što je podigao pehar Kupa Srbije.

– Posle duge povrede i pauze od osam meseci, jednostavno je došlo do spleta okolnosti da sam ponovo ovde i srećan sam zbog toga. Težak period tokom povrede prevazišao sam zahvaljujući Saši Semerediju, putevi su me ponovo vratili u Novi Sad. Ovo je za mene novi izazov, koji će me mentalno ojačati i sve ono što sam naučio tokom pauze, sada želim da iskoristim i pretočim na teren. Fizički sam potpuno spreman i jedva čekam da pomognem ekipi, zato sam i tu, da Voša ostvari sve svoje ciljeve – rekao je Rockov.