Кадети Војводине изгубили су у ФЦ „Вујадин Бошков“ од екипе Партизана резултатом 2:4 у 23. колу Кадетске лиге Србије.

Екипе су наступиле у следећим саставима:

Војводина: Стефановић, Васић, Малобабић, Еремић, Пилић, Павловић, Нинковић, Бошкан, Ахметовић, Бутраковић. Играли су још Пејовић, Црновчић, Јурешић.

Партизан: Радулашки, Ћук, Филиповић, Драгојевић, Поповић, Јанковић, Дошлов, Поповић, Јовановић, Алиловић, Тотић. Играли су још Батрићевић, Радосављевић, Филимоновић, Алимпић, Илић.

У седмом минуту, Партизан је имао прву шансу на мечу, Поповићев ударац изблокиран је испред гол линије.

Гости су имали нову шансу, у 16. минуту, Тотић је шутирао, али је на месту био голман Стефановић.

Своју иницијативу Партизан је искористио у 21. минуту, Поповић је погодио статсиву, на одбијену налетео Алиловић и са 15 метара погодио небрањени део мреже.

Ипак, Воша је успела да изједначи после само неколико минута, у 27.  Бошкан је казнио грешку одбране Партизана, изашао сам на голмана и рутински погодио за 1:1.

До одласка на одмор, у 41. минуту, Партизан је после нове лепе акције доша до гола, стрелац је био Јовановић за 1:2.

На старту другог дела, Партизан је имао нову велику шансу, Поповић је изашао сам на Стефановића, који је успео да сачува своју мрежу.

У 72. минуту, Партизан је стигао до трећег гола, Батрићевић је постигао ефектан погодак и овај пут Стефановић није могао ништа – 1:3.

Воша је поново брзо узвратила, овај пут после само два минута, у гужви у петерцу најбоље се снашао Јурешић и смањио на 2:3.

Ипак, Партизан је у 82. минуту поново стекао два гола предности, поготком Поповића за недостижних 2:4.