Mihailo Ivanović je još jedan polaznik Vošine škole koji je ostvario svoj san debijem u prvom timu „stare dame“.

Ivanović je u pobedi Vojvodine nad TSC-om u igru ušao u nadoknadi vremena, a to mu je bilo dovoljno da ostvari svoj dugogodišnji san i cilj, da obuče dres prvog tima „stare dame“.

Ipak, on je pre Vojvodine, prve fudbalske korake počeo u FK Krila Krajine iz Bačke Palanke, još sa tri i po godine, a u Vojvodinu je stigao kao 13-godišnjak.

– Ne znam da li postoji išta lepše nego kada kao navijač Vojvodine i neko ko je prošao skoro sve mlađe kategorije, dočeka da debituje za prvi tim. Presrećan sam i nadam se da je ovo samo početak, jer želim da ostvarim dubok trag u svojoj Vojvodini – rekao je Ivanović.

Nakon debija, nada se da će naredne sezone upisati još minuta u prvom timu, ali da za početak priželjkuje da odradi pripreme sa prvim timom.

– Cilj mi je da se dokažem treneru i da steknem poverenje stručnog štaba, da budem pri prvom timu i da se borim za poziciju. Za početak, bio bih prezadovoljan kada bih odradio pripreme sa prvim timom i da pokušam da se dokažem i nametnem stručnom štabu – istakao je Ivanović.

On će debi u prvom timu pamtiti po pobedi, pošto je Voša po prvi put u istoriji uspela da savlada TSC.

– Debi nije mogao da bude lepši, jer smo i pobedili i to posle niza poraza. Iako meč možda nije imao rezultatski značaj, za mene je ogroman i zauvek ću pamtiti ovu utakmicu. Stariji saigrači su me lepo prihvatili, pružili mi podršku pre utakmice, a na kraju su mi čestitali. Nemam čega da se plašim, želim samo da pružim svoj maksimum i iskoristim priliku kad god mi se ukaže – kaže Ivanović.

Pre debija za prvi tim, Ivanović je sa mnogo uspeha predvodio omladince Vojvodine u Omladinskoj ligi Srbije, u kojoj je drugi strelac i jedan od najboljih igrača.

– Drago mi je što sam drugi strelac lige i na ličnom planu mislim da mogu da budem zadovoljan. Preostalo nam je još jedno kolo, nadam se da ćemo završiti pobedom i da ćemo sledeće godine napasti prvo mesto. Ova naša generacija 2004/05 je najbolja u Srbiji i to želimo i da dokažemo na terenu – zaključio je Mihailo Ivanović.