Дефанзивац Војводине Игор Јеличић спреман је да одговори на све задатке и идеје стручног штаба и верује да је пред њим успешна сезона.

Јеличић је у победи над Вождовцем уписао и званични деби за први тим „старе даме“ у којој је и поникао. Млади штопер одиграо је последњих пола сата игре, пошто је крај десне аут линије заменио Луку Цуцина. Он сматра да је победа била неопходна и веома важна пред наставак сезоне.

– После две јаче утакмице на старту првенства и три у Европи, осетили смо замор материјала, али смо показали како треба да играмо на свом терену. Задовољни смо победом, али и тиме што смо успели да сачувамо своју мрежу. Надамо се да ћемо уписати још велики број таквих победа ове сезоне – рекао је Јеличић.

Млади 21-годишњи штопер овог лета се вратио у своју Војводину након позајмице у Кабелу, која му је значила да се привикне на сениорски фудбал.

– Тих годину дана у Кабелу ми је значајно помогло да осетим шта значи играти на сениорском нивоу. Повратак у Војводину за мене је повратак кући, ту се најбоље осећам. На мени је да сада напорно радим и да се докажем и спреман сам да играм све што од мене тражи стручни штаб – каже Јеличић.

У одсуство повређеног Бјековића и суспендованог Цуцина, није немогуће да Јеличић баш против ЛАСК-а заигра на позицији десног бека.

– Одиграо сам неколико утакмица на тој позицији, тако да ми није страна. Значило ми је и јуче да одиграм барем тих пола сада, да се наместим и прилагодим. Ако тренер одлучи да играм као десни бек, одговорићу на прави начин и даћу све од себе да оправдам поверење – истакао је Јеличић.

„Стару даму“ у четвртак чека тежак посао, јер мора да победи ЛАСК у Клагенфурту уколико жели у плеј-оф Лиге конференције.

– Недостајало нам је мало среће да извучемо бољи резултат пред својим навијачина. Да је онај Човићев шут од стативе ушао у гол и да смо ми повели 1:0, ситуација би се потпуно другачије одвијала и били бисмо у бољој позицији пред реванш. Али, у Аустрију идемо да одиграмо мушки и храбро, немамо чега да се плашимо. Уз мало среће и божју вољу, верујемо да можемо до резултата који ће нас одвести даље – закључио је Јеличић.

Утакмица ЛАСК – Војводина на програму је у четвртак у 21 час.