Нападач Војводине Урош Кабић разочаран је након елиминације из квалификација за Лигу конференције.

Кабић је постигао водећи погодак за „стару даму“ у Клагенфурту, али је након тога ЛАСК преузео контролу и до краја славио резултатом 6:1.

– Почели смо одлично, раним голом и драго ми је што сам га баш ја постигао. Нажалост, наш ритам је касније попустио, баш у другом полувремену када је требало да будемо најјачи. Примили смо голове као од шале, што нам не доликује. Драго ми је само што сам дао погодак, али ми он не значи ништа ако ми нисмо прошли и жао ми је што смо поражени на овај начин. Мислим да ово није наша права слика, сада нам остаје да се и за следећу годину боримо за ту Европу. Чека нас утакмица са Спартаком у првенству, морамо да подигнемо главе – рекао је Кабић.

Млади нападач Воше наставио је свој голгетерски низ и то је једна од позитивних ствари пред наставак сезоне.

– На припремама сам дао два гола, на то сам додао два гола у Европи, али не желим да станем. Увек желим да дам гол више и тако ће и бити у наставку сезоне – додао је он.

Већ у понедељак, Кабића и другове очекује војвођански дерби, против Спартака у Суботици.

– Очекујем наш одговор, да изађемо у најјачем саставу и да победимо после овог пораза. Европа је иза нас, морамо што пре да се подигнемо и да уђемо у серију победа – закључио је Урош Кабић.

Утакмица Спартак – Војводина на програму је у понедељак у 19 часова.